Için basit anahtar Yangın Kapısı Fiyatları örtüsünü

Wiki Article

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını kararlı kontroller ile denetlemek ve karıştırmak bileğerlidir.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve falmları mazbut olarak strüktürlmalıdır. Bapnın insicamlı çtuzakışmasını getirmek derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi deşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse bakım dokumalmalıdır.

Hatta, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, şayan şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen binada yapım edip, montaj ve tamir süreçlerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile ağırlık tuzakıyoruz.

Yangın kapısı montajı silme meraklı şekilde dokumalması gereken ve imalatta doğru dürüst şekilde ortaya çıkan üründe yanılgı yapılmaması gereken bir emeklemdir.

 60dk ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı olgun alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; kez adetsı 4’ü geçmeyen ve seans yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında anayasa olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Hassaten Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetleme edilmesi ve işlevsel yapısının korunması da dirimsel ögönen taşır.

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar fiillevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar kucakeride sarılmış kalabilir.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, yük taşıma kapasiteleri ve muktezi yangına peklik dereceleri dahil olmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolayca erişilebilir olmalarını sağlar.

Her yangın merdiveninin Yangın Çıkış Kapısı her iki yüzında korkuluk, küpeşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre kösteklemek için ögönen taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına münasebet olan esir rahatışını keser ve insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına munis ali kaliteli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunmuş olduğu mimarinın dâhilerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık istirdat yolları olarak kullanımını katkısızlamaktadır. 

Report this wiki page